JAMB English Questions and Answers 2022 (7am 100% Verified) CBT Expo

JAMB English Questions and Answers 2022, (100%) Legit Free JAMB us of English 2022 CBT objective  answers (Expo) for Joint Admissions and Matriculations Board. JAMB English objective answers For you to have good JAMB result in  English examination as well as repeated questions for free in this post. You will also understand how JAMB English questions are set and how to answer them. The Joint Admissions and Matriculations Board is a Nigerian entrance examination board for tertiary-level institutions.

29-June-2022

 

We are getting things ready for you. Stay tune as our teams are right now verifying the JAMB English (7am, 9am, 1:30pm, 3pm) Questions & Answer exam question and getting the answers ready.

Please Note that the JAMB 2022 use of English OBJECTIVE and CBT questions and answers  and any other JAMB expo is provided by us for free. We understand that a lot of website charge of collect money from student to provide JAMB  expo English CBT answers to them. JAMB questions and answers are provided for free. We will do same during Other Exam like WAEC and NECO.

JAMB English Questions and Answers 2022 for 7am

All the JAMB 2022 English questions and answers for different days will will posted in this page. The UTME Exam Starting Date Friday, 6th May 2022 and will be Ending on Monday, 16th May 2022.

We  have dedicated this page for all questions and answers that has to do with JAMB English 2022.  All section and

Download:  DJ Sabby tests for coronavirus

Trace Your Answer Loading….

jamb english

 

JAMB English Friday 6th May 2022 For 7am, 9am, 1:30pm, 3pm morning and afternoon free questions answers posted

2022  JAMB English Morning CBT OBJECTIVE Answers Loading…99.3%

JAMB Englishafternoon Answers (2022 Answers) Loading….

JAMB English answers 2022 Loading…

PASSAGE I

1. The author is

A. Exonerating himself from the allegation of embezzlement

B. Ignoring the allegations of embezzlement

C. Demonstrating that he is a senator

D. Trying to implicate Ken Kamalu, a fellow politician

ANSWER: A (Exonerating himself from the allegation of embezzlement)

2. Constituent in the passage means

A. A section of his constituency

B. His entire constituency

C.His Campaigner

D. A person having voting rights where he is living.

Download:  Strategy on How to Get a Winning bet9ja booking prediction

ANSWER: D (A person having voting rights where he is living.)

3. Accosted in the passage means

A. Grossly insulted

B. greeted

C. fought

D. went and spoke to

ANSWER: D (went and spoke to)

4. It appears that the 500,000

A. has been spent

B. has been paid into the government treasury

C. will soon be paid into the government treasury

D. has been saved by Ken Kamalu

ANSWER: A ( has been spent)

5. Ken Kamalu is portrayed as

A. a corrupt politician

B. the administrator of the fund

C. an ordinary taxpayer

D. a government official

ANSWER: B ( the administrator of the fund)

Continue reading English Questions and Answers

PASSAGE II

6. Mr. Anokye would shout “Eureka!”

A. After he had drank methylated spirit

B. to show that he knew Archimede’s principle

C. whenever he caught a boy cheating during an examination

D. in order to frighten the boys.

ANSWER: C (whenever he caught a boy cheating during an examination)

According to paragraph four, sentence three

___whenever he shouted… answer sheet

7. _____________ the message of the Holy Quran was not lost on the lady

Download:  #BBMzansi 2022: Housemates Shower Hour Photos & Video Causes Stir

A. Being a devout Muslim

B. As she was a good Muslim

C. Being non-Muslim

D. As she paid no attention

ANSWER: A (Being a devout Muslim)

8. St Alban’s College was founded because

A. the war was over

B. there were no other colleges in the country

C. the need for education was seriously felt

D. boys from the interior were eager to learn

ANSWER: C (the need for education was seriously felt)

9. Who was the founder of St Alban’s College

A. Dr. Dodu

B. Mr. Anokye

C. Achimota and Mfantisipim

D. Mr. Sammy

ANSWER: B (Mr. Anokye)

10. What subject did Sammy teach at St Alban’s College?

A. Sports

B English language

C. History

D. Religious studies

ANSWER: C (History)

Continue reading Jamb English Questions and Answers

 

More On JAMB English Questions and Answers 2022

You are on this page because you want the 2022 JAMB use of English expo.  The question and answers will be posted here during the JAMB English UTME examination. Keep checking and reloading this page for the answers.

JAMB 2022 English Answers Now Solving And Loading

Author: BOSS

Beatzjam is south African No. 1 Entertainment platform that provide his users with latest urban News,Songs Like Hip Hop, Gqom, Amapiano. beatzjam.com was founded in the year 2019 working together with South African Popular DESCARGAR MP3 AQUI websites Fakaza, Flexyjam, Hitvibes, Hiphopza, Zamusic, iol.co.za,Bekaboy, Youtube, Mdundo, Naijaloaded,tooxclusive, Justnaija, netnaija,and (metrolagu, stafaband, matikiri, ilkpop) Naijavibes more. For more Info Contact (Mhizter Rõçky Bøy) on facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

DMCA.com Protection Status